maj9

Zupa szparagowa

dodano: 9 maja 2015 przez aloiram23


SKŁADNIKI porcja rosołowa włoszczyzna vegeta 1 kg szparagów 100 ml słodkiej śmietany 2 łyżki masła WYKONANIE 1. Z porcji rosołowej i włoszczyzny ugotuj wywar (ok. 1 litra), osobno w osolonej wodzie ugotuj obrane szparagi, a następnie je zmiksuj i połącz z wywarem. Gotuj przez chwilę i dopraw do smaku solą i pieprzem. Zupa będzie lepsza gdy dodasz trochę masła. Na koniec zupę zaciągnij śmietaną. SMACZNEGO!!!!!!

photo
Zupa szparagowa: Zdjęcie pochodzi z notki Zupa szparagowa


Dodaj do:


Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy - zaloguj się lub załóż konto


Odpowiedzi moga dodawać tylko zalogowani użytkownicy - zaloguj się lub załóż konto


Nie ma jeszcze komentarzy - wyraź swoją opinię jako pierwszy